StoryEditorOCM
GlazbaProljetne ferije

Tri dana dobre i besplatne svirke u centru Šibenika: Evo tko će sve nastupiti na trgu ispred Županije

Piše šibenski.hr
30. ožujka 2022. - 12:16

Tri dana dobre svirke očekuje nas u centru Šibenika, na trgu ispred Županije i to 14. 15 i 16. travnja. Naime, tada se održava program zgodnog imena Proljetne ferije koji donosi besplatne koncerte bendova -  Hram, Elemental i Let 3.

Radi se o tjednu pred Uskrs, kad će u produljenom vikendu, četvrtak, petak i subota, Šibenik ugostiti hrvatske glazbene divove Elemental i Let 3, ali i trenutno najtraženiji šibenski glazbeni proizvod – hip hop sastav Hram. Proljetne ferije otvara Let 3 u četvrtak 14. travnja, dan nakon, 15.4. na binu se penje Hram, a u subotu 16.4. nastupa Elemental.

 - Izabrali smo provjereno dobre bendove za koje znamo da će isporučiti odličnu svirku. Let 3 su naši, sad već, stalni gosti, radili smo oh u Šibeniku u više navrata i to uvijek bude koncert za pamćenje. Hram je trenutno naj hot šibenski glazbeni proizvod i na njihovu inicijativu uvrstili smo ih u ovaj program da se pokažu pred širom publikom. Elemental smo uživo gledali prošli vikend u Beogradu gdje su imali nevjerojatan koncert, tako da smo sigurni da nas očekuju tri dana fantastičnog programa – govori Igor Bergam ispred organizacijskog tima projekta.

Proljetne ferije realiziraju se kroz šibensku PARK organizaciju, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

02. svibanj 2024 11:41