StoryEditorOCM
GlazbaDANSKi MULTIINSTRUMENTALIST

Trentemøller s bendom hipnotizirao publiku na Tvrđavi sv. Mihovila: Priredili su show za pamćenje

Piše Šibenski.hr
15. kolovoza 2024. - 11:54

Danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller u pratnji peteročlanog benda pobrao je ovacije publike za prvoklasni live show koji je priredio sinoć na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

- Bila je ovo fantastična večer. Rekao bih da je večerašnji show u top 3 naših nastupa ikad! Jednostavno je sve fantastično; lokacija, pogled i naravno – publika. Više puta sam se tijekom nastupa doslovno naježio. Dakle, stvarno nešto posebno. Ovo je naš drugi nastup u Hrvatskoj i iskreno se nadam da ćemo se ponovno vratiti – kazao je nakon koncerta Andres Trentemøller.

S istim oduševljenjem nakon koncerta o nastupu je pričala publika.

- Nevjerojatna atmosfera, hipnotizirajuća! Nismo ovo očekivali. Trentemøller je savršen izvođač za predivan ambijent Tvrđave sv. Mihovila na kojoj smo ja i cura večeras prvi puta. Ovo nam je baš lijepo zaokružilo ljeto. Jedina loša stvar je što se sutra vraćamo nazad u Zagreb – kazao je Ivan iz publike nakon koncerta.

Andres na klavijaturama i vokalu, Brian Batz na gitari, Jacob Haubjerg na basu i gitari, Silas Tinglef na bubnjevima i gitari te Bryndis Jakobsdottir na vokalu, gitari i klavijaturama, proizveli su sinoć u Šibeniku nešto što se zaista ne viđa, odnosno sluša često. Plesna glazba u live izvedbi ovakvog benda dobiva jednu sasvim novu dimenziju koja je itekako ‘kupila‘ publiku na Mihovilu.

image

Danski multiinstrumentalist održao odličan koncert na šibenskoj tvrđavi

Tvrđava kulture Šibenik

Trentemøller je od 2006. godine, kada je objavio svoj debitantski album The Last Resort, stvorio poprilično impresivnu karijeru nošenu jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom. Iza njega je više iznimno uspješnih svjetskih turneja s rasprodanim dvoranama. Turneja koja ga je dovela u Šibenik, Memoria, nazvana je prema posljednjem albumu, a uvjerili smo se sinoć zašto kritičari za ovaj album kažu da zahtjeva biti predstavljen live.

Zabava se nakon koncerta nastavila ispod tribina gdje je publika plesala uz zagrebačke DJ-eve Antonia Zuzu & Pepija Jogardea.

Do kraja tjedna na Tvrđavi sv. Mihovila publiku čekaju još dva koncerta. U petak stižu Baby Lasagna, Vojko V & Nipplepeople, a u subotu Silente. Oba koncerta su rasprodana.

 

18. rujan 2024 13:15