StoryEditorOCM
GlazbaNezaboravan koncert

Slavni Crnogorac sinoć je u Šibeniku priredio pravi show: ‘A mislili smo da smo vidjeli sve...‘

Piše Šibenski.hr
26. lipnja 2024. - 08:51

Pravi show priredio je Rambo Amadeus u pratnji Makedonskog nacionalnog jazz orkestra sinoć na tvrđavi sv. Mihovila! Rambu je sinoć bio prvi nastup na tvrđavi sv. Mihovila, a publika koja redovito pohodi njegove koncerte ponovno se uvjerila da su njegovi nastupi uvijek unikatno iskustvo.

U svom dobro poznatom stilu, s puno satiričnog humora, odmah je šarmirao odlično raspoloženu publiku koja je nakon dvosatnog nastupa htjela još. Koncert je kulminirao bisom nakon koji se pretvorio u pravi party na kojem su, što ispred bine, što na tribinama, plesali baš svi.

image

Rambo Amadeus na sv. Mihovilu

- Redovito idemo na njegove koncerte i mislili smo da smo vidjeli sve, ali večeras nas je opet oduševio. Ova kombinacija s orkestrom je odlična – kazao je par iz Šibenika sinoć nakon koncerta.

Pravog imena Antonije Pušić, Rambo Amadeus je dobro poznat po britkosti i satiričnim tekstovima, kao i virtuoznošću na gitari. Na nastupima s lakoćom kombinira funk, rock, hip-hop, klasičnu, moderni jazz, improviziranu glazbu, komične skečeve i elektroničku glazbu. Nastup s talentiranim glazbenicima Makedonskog nacionalnog jazz orkestra cijelo iskustvo podiže na novi nivo. Orkestar okuplja briljantne makedonske glazbenike različitih generacija koji svojom glazbom ruše barijere između glazbenika i publike, kako u Makedoniji, tako i na međunarodnoj sceni.

Do kraja tjedna na tvrđavi sv. Mihovila čeka nas još jedan koncert! U četvrtak 27. lipnja stiže Vanna, dok se samo tjedan dana nakon, 4. srpnja, na pozornicu penje Šibenska narodna glazba čiji je nastup dio proslave 180. godišnjice turizma u Šibeniku.

image

Rambo Amadeus na sv. Mihovilu

 

26. lipanj 2024 08:51