StoryEditorOCM
Glazbapuno dobre glazbe

Ovaj tjedan na Mihovilu čak tri sjajna koncerta: pripremite se za Mostar Sevdah Reunion, Pipse, Šibensku narodnu glazbu...

Piše Šibenski.hr
11. srpnja 2022. - 13:37

Nakon prošlog tjedna u kojem je Tvrđava sv. Mihovila ugostila dva rasprodana koncerta (Bajagu & Instruktore i Petra Grašu), ovaj tjedan čekaju nas čak tri koncerta. 

Koncertni tjedan na Mihovilu u srijedu 13. lipnja otvara koncert za koji su otišle i zadnje ulaznice - Šibenske narodne glazbe & 4 Tenora. Njihov lanjski nastup, koji je također bio rasprodan, oduševio je publiku, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar.

Pipsi & Jonathan otvaraju 'Glasno s Tvrđave'

Pipschips & video clips i grupa Jonathan u četvrtak 14. lipnja otvaraju ovogodišnji program "Glasno s Tvrđave" koji se drugu godinu zaredom vraća na Tvrđavu sv. Mihovila te kroz srpanj i kolovoz donosi puno energične glazbe, dobro poznatih izvođača i hitova.

- Ulaznica za koncert još ima, a dostupne su u sustavu Eventim – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Dan nakon, u petak 15. lipnja, na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila penje se jedan od najpoznatijih balkanskih etno sastava, legendarni Mostar Sevdah Reunion kojeg čini grupa glazbenika koje ujedinjuje ljubav prema sevdahu. Svoj umjetnički izraz pronašli su u izvođenju i interpretaciji sevdalinki i romske muzike kroz suvremena aranžmanska rješenja.

Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu Eventim.

 

24. travanj 2024 20:51