StoryEditorOCM
GlazbaZbog bolesti

Otkazan nastup Róisín Murphy na tvrđavi sv. Mihovila: Evo kako do povrata novca za ulaznice...

Piše Šibenski.hr
3. kolovoza 2024. - 12:14

Nastup glazbene ikone Róisín Murphy koji je trebao biti održan 6. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Ljetnog Yammatova otkazan je zbog bolesti pjevačice. Svi koji su kupili ulaznice za koncert mogu zatražiti povrat sredstava.  

- Nevjerojatno mi je žao što zbog bolesti moram otkazati svoje nastupe u Irskoj i Hrvatskoj tijekom vikenda i sljedećeg tjedna. Trebam vremena da se oporavim. Volim vas sve jako, jako puno i molim da ostanete uz mene. Vratit ću se - poručila je jučer fanovima Róisín Murphy u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama.  

Povrat novca za kupljene ulaznice možete zatražiti od srijede 7. kolovoza. Kupci koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene u roku od dva mjeseca. Nakon dva mjeseca, kupci povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na info@eventim.hr.

Povrat sredstava za ulaznice kupljene online putem sustava Eventim biti će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. Povrat će biti izvšen na karticu s kojom je narudžba i plaćena.

 

16. rujan 2024 21:16