StoryEditorOCM
GlazbaPresudila epidemija

Otkazan koncert Marca Almonda koji se trebao održati u kolovozu na Tvrđavi sv. Mihovila, evo kako možete vratiti novac od ulaznica

Piše Šibenski.hr
22. ožujka 2021. - 14:35

Koncert Marca Almonda koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati ovog ljeta,  14. kolovoza otkazan je, na žalost publike i organizatora Tvrđave kulture Šibenik.

"Koncert je otkazan zbog neizvjesne situacije i nemogućnosti spajanja datuma turneje, a nadamo se da će prilike za održavanje koncerta biti u nekim mirnijim vremenima", poručuju organizatori.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana, i to od srijede, 24.ožujka do četvrtka, 22. travnja.

Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene, poručili su iz Tvrđave kulture Šibenik.

Evo i kako to možete napraviti:

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik je na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34, od ponedjeljka do petka 9 do 16 sati.

19. travanj 2024 17:40