StoryEditorOCM
GlazbaLEGENDA O MAMI ŠČ

Mišo Kovač otkrio što misli o pobjednicima Dore: ‘Žalosno je, Eurosong se pretvorio u cirkus... Ali i Let 3 su cirkusanti‘

Piše Klara Rožman
14. veljače 2023. - 10:05

- Reci Letu 3 da im Mišo Kovač želi sve najbolje na Eurosongu - poručuje najveća legenda naše glazbe.

Mišo Doru u subotu nije pratio, nije to, kaže, njegov đir, ali poznat mu je rad sastava Let 3.

- Kako ne, ja ih znam već desetljećima. U redu su to momci, drago mi je da su pobijedili na Dori, jer oni su Riječani, a ja Rijeku jako volim - kaže Mišo, kojeg pitamo što misli o šansama Leta 3 na Eurosongu.

- Mislim da će se oni jako dobro uklopiti u taj cirkus, jer Eurosong je posljednjih godina postao upravo to - cirkus. Lošije će proći jedino ako ove godine na tom Eurosongu bude previše tih cirkusanata - smatra glazbenik koji je prodao najviše ploča na našim prostorima i nastavlja:

- Meni je žalosno upravo to što se Eurosong pretvorio u cirkus, što tamo više nema pjesme. A kako nema pjesme, onda veliki, pravi pjevači izbjegavaju otići u cirkus i ne žele se tamo natjecati. Šteta! - kaže Mišo koji je u izvrsnoj formi.

Legenda će, podsjetimo, ovog ljeta proslaviti svoj 82. rođendan, no i dalje je neumoran. Koncert što ga je ljetos održao na mitskom mjestu, Hajdukovom starom placu u Splitu, nikako neće biti njegov posljednji. Za svoju vjernu publiku Mišo će, najavljuje, pripremiti još takvih lijepih događaja. Jedva čekamo!

18. travanj 2024 12:51