StoryEditorOCM
GlazbaPROBLEMI SA ZDRAVLJEM

Josipa Lisac otkazala koncert u Lisinskom: ‘Trpi strašne bolove...‘

Piše Klara Rožman
24. veljače 2023. - 11:31

Drugi zagrebački koncert Josipe Lisac koji se trebao održati u subotu 25. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog odgođen je zbog zdravstvenog stanja naše velike glazbene umjetnice.

Tjednima uoči prvog koncerta, kao i na samom nastupu u utorak, 21. veljače, Josipa je trpila prilične bolove uzrokovane išijasom, na čiji račun se par puta i našalila. Nakon održanog koncerta, na koji je došla potpomognuta štapom, situacija se nažalost pogoršala toliko da trenutno nije u stanju publici pružiti nastup kakav zaslužuju.

- Čudim se kako je uspjela održati koncert i u utorak. Josipa već dva mjeseca muku muči s išijasom. Redovno odlazi na terapije, ali satiru je strašni bolovi pri hodanju, stajanju... - govori nam Josipina prijateljica, koja ističe kako je diva sa štapom u rukama zbog išijasa gostovala i na HTV-u u emisiji ‘5.com s Danielom‘.

- Daniela i Mario Kovač, koji je također bio gost tog talk showa, pomagali su joj da se uspne na pozornicu, a nakon te emisije unatoč nesnosnim bolovima uspjela je održati sjajan koncert u utorak. No, nakon toga bol je postala jača - kaže prijateljica Josipe Lisac. Novi datum zagrebačkog koncerta bit će objavljen uskoro.

Naravno, kupljene ulaznice će vrijediti i za taj novi termin, a svi kojima on neće odgovarati moći će odmah ostvariti povrat novca.

18. travanj 2024 06:27