StoryEditorOCM
Ostaloprometno u crnici

Solaris će dogodine imati dva odlična šutera. Bivšem reprezentativcu u kapici Sunčanih priključuje se i povratnik iz Italije

Piše Krešimir Gulin
5. lipnja 2023. - 13:19

Dok bazen u Crnici miruje već neko vrijeme, vrlo su aktivni u upravi Vaterpolskog kluba ‘Solaris‘. U taboru Sunčanih ozbiljno se pripremaju za iduću sezonu u kojoj ih očekuje nastup na više frontova.

Osim domaćeg prvenstva i Kupa, Šibenčani će opet igrati u LEN Euro Cupu i Premier regionalnoj ligi. Za tako napornu sezonu, Sunčanima treba širok roster.

Sudeći po dosadašnjim potezima uprave kluba, Solaris bi iduće sezone trebao imati respektabilnu momčad, zasigurno jaču nego minule kada su tek u kvalifikacijama osigurali ostanak u Premier regionalnoj ligi.

Podsjetimo, još prije nekoliko mjeseci iz Solarisa su obznanili kako se u rodni grad vraća iskusni napadač Antonio Petković. On bi trebao biti veliko pojačanje na desnoj strani.

‘Haubica iz Vrpolja‘ kako su neki prozvali Petkovića imat će pomoć još jednog odličnog šutera na lijevoj strani. Naime, kako doznajemo u klubu, dovogodišnji ugovor sa Solarisom potpisao je Roko Pelicarić.

Riječ je o povratniku u Crnicu, koji je proteklu sezonu igrao u Italiji.

Nema dvojbe kako Petković i Pelicarić neće biti jedini novi starani Crnice. Idućih dana očekuje se dolazak barem još jednog vanjskog igrača.

Jasno, bit će i odlazaka, budući da dobar dio igrača iz protekle sezone nije opravdao očekivanja.

 

27. travanj 2024 02:22