StoryEditorOCM
OstaloMural Franku Sulji

Šibenski Funcuti se na lijep način odužili jednom od najvjernijih navijača šibenskih klubova: ‘Bio je najveći borac u našoj grupi‘

Piše šibenski.hr
11. kolovoza 2022. - 21:36

Udruga navijača Šibenski funcuti objavila je kako je na Vidicima završeno oslikavanje murala posvećenog Šibenčaninu Franku Sulji. Na taj način najvajtreniji šibenski navijači na lijep način su se odužili mladiću koji unatoč teškoj bolesti nije propuštao utakmice voljenih šibenskih sportskih klubova.

Podsjetimo, Franko Sulje preminuo je u 28. godini u lipnju prošle godine nakon duge i teške bolesti:

- Nakon duge i teške bolesti napustio najveći borac ove grupe, naš Franko Sulje. Borba, želja i volja koju si davao godinama unatoč svemu bila je nevjerovatna. Često s osmijehom na licu podsjećao si nas koliko malo nam treba da budemo sretni. Živio si onu našu "nema odustajanja" u punom smislu, živio si za ovaj grad, za naše klubove i za našu grupu. Tuga je prevelika i riječima se ne može opisati koja praznina ostaje.

Počivaj u miru brate naš, a mi ti obećajemo da u našim srcima i na našoj tribini zauvijek živiš!", napisali su Funcuti u dirljivoj objavi nakon Frankove smrti.

image

Mural posvećen Franku Sulji

01. svibanj 2024 13:53