StoryEditorOCM
OstaloSVAKA ČAST

Mlada Lili Klarin pokorila Tursku! Bez izgubljenog poena osvojila zlatnu medalju na Prvenstvu Balkana

Piše T. V.
4. lipnja 2024. - 21:02
Članica Karate kluba „Okit Vodice“, Lili Klarin bez ijednog izgubljenog poena osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu Balkana u TurskojKk Okit Vodice/

Članica Karate kluba „Okit Vodice“, Lili Klarin bez ijednog izgubljenog poena osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu Balkana u Turskoj. Jedina medalja za Dalmaciju  sa ovako prestižnog prvenstva ide u Vodice.

- Naša Lili dokazala je da je najbolja na Balkanu! Ovogodišnje Prvenstvo Balkana u Istanbulu, Turskoj okupilo je iznimno jaku konkurenciju od 1.657 natjecatelja iz 12 država. Nakon što je bila slobodna u prvom kolu, njezin put do zlata izgledao je ovako: 3: 0 U drugom kolu svladala je neugodnu borkinju Sumeyru Yaman iz Turske, 8: 0 U trećem kolu prije isteka meča svadala je borkinju Tatianu Charmandari iz Grčke, 4: 0 U četvrtom kolu Niku Dunić 8: 0. U petom kolu prije isteka meča svladala je Daliu Šestak. Njena posvećenost treningu je izvanredna, njezin trud nemjerljiv, a njena sposobnost nevjerojatna.  Karate  trenira tek 3,5 godine, a rezultati su impresivni. Nikad, ponavljamo nikad se nije vratila s turnira bez medalje, U svojoj riznici ima zlata s Prvenstva Hrvatske, Kupa Hrvatske, pobjednica Tatami kupa iz Budimpešte (tri godine za redom), pobjednica najvećeg turnira u Europi Polish open - kazali su iz kluba.

image
Kk Okit Vodice/

Uz Lili, još četvero članova karate kluba Okit Vodice nastupilo je za reprezentaciju Hrvatske, ali nažalost nisu uspjeli doći do medalje.

image
Kk Okit Vodice/

-Posebno bi izdvojili nastup Elin Ianachi Ćopić koja je od 41 protivnice u kategoriji, nakon pet vrhunskih mečeva, izborila visoko 5.mjesto. Pohvale također idu Gabrijeli Grubelić i Noi Križanović Mimici te Teni Svalini koja je u ekipnom nastupu završila također na 5.mjestu. Ukratko, tri dana vrhunskog karatea, puna dvorana navijača, novi uspjesi, nova poznanstva i reprezentacija Hrvatske nikad bolja. Hvala svima koji su bili uz nas – poručuju iz KK Okit.

03. srpanj 2024 02:59