StoryEditorOCM
Ostalotežak put

Kninjanka Matea Jelić, europska prvakinja u taekwondou, pokazala ozljede nakon finalne borbe: ‘Dala sam fizioterapeutu izazov...‘

Piše Šibenski.hr
13. travnja 2021. - 16:45
Matea Jelić europska je prvakinja u taekwondou, a objavom na instagramu je pokazala kako je put do trona bio i više nego težakNikola Vilić/Cropix, Instagram

Kninjanka Matea Jelić, inače članica Taekwondo kluba Marjan, koja je na nedavnom Europskom prvenstvu osvojila zlato, objavila je na Instagramu fotografiju kojom je slikovito pokazala koliko patnje treba proći da bi se došlo na vrh Europe.

Ispod objave je napisala: "Izazov za mog fizioterapeuta..."

Fotografija nogu punih masnica izazvala je prvo šok, a onda i divljenje njenih pratitelja i navijača, a i mi joj ovom prilikom još jednom skidamo kapu do poda.

Podsjetimo, Jelić je u osmini finala je prekidom 25-4 pobijedila Čehinju Stolbovu da bi u četvrtfinalu i drugim prekidom 26-6 deklasirala Furedi iz Mađarske.

Polufinale kategorije do 67 kilograma ponudilo je dva prava taekwondo klasika, četiri prve nositeljice, a Mateja protiv Francuskinje Magde Wiet Henin. Jelić je u drami zlatnog boda slavila i prošla u finale nakon 8-8 u regularne tri runde, da bi u finalu pobijedila jednu od najboljih na svijetu, Britanku Lauren Williams rezultatom 13-10.

18. travanj 2024 16:36