StoryEditorOCM
OstaloNA BALDEKINU

Golden Fight spektakl u Šibeniku ugostit će vrhunske borce i veliku borbu za pojas prvaka

Piše Šibenski.hr
19. rujna 2024. - 19:10

Uzbudljive borbe i vrhunski borci, zapaliti će atmosferu u petak 04. listopada od 20 sati u dvorani Baldekin u Šibeniku na 6. Golden Fight borilačkom spektaklu.

Prvaci Hrvatske, Europe i svijeta dolaze u Šibenik na borbe kakve publika još nije doživjela. Golden Fight borilački event koji se održava diljem Hrvatske, za svoju sljedeću borilačku destinaciju odabrao je Šibenik. U petak, 04. listopada ne propustite vrhunske borbe domaćih i inozemnih boraca koji će u dvorani na Baldekinu od 20 sati pokazati svoje vještine u kickboxingu, MMA, Tajlandskom boksu i boksu bez rukavica.

image
Golden Fight/

Čak dva prvaka svijeta, Muhamet Deskaj (Savate prvak svijeta) i Lea Lalić (Savate svjetska prvakinja) obračunat će se u Golden Fight ringu. Među brojnim svjetskim borcima ove godine se ističu i borci iz Šibenika. Tako ćete imati priliku gledati Ivana Ćuklina, Duju Bačelića, Ivana Baričevića, Snježanu Prgomet, Stipu Verovića i Primoštenku Karmelu Makelju.

Organizacija Golden Fight snažno promovira hrvatski kickboxing (jedan od najjačih kickboxing saveza u svijetu), tako će u uvodnom dijelu programa na Baldekinu mladi borci imati priliku predstaviti se publici i steći iskustvo u borbama na velikim događajima poput ovog.

Mladi šibenski borci dobiti će priliku pokazati svoje borilačke vještine koje marljivo bruse u brojnim borilačkim klubovima u Šibeniku i okolici. Ulaznice za borilački spektakl možete nabaviti odmah putem online platforme Eventim, kao i na prodajnim mjestima Tisak Media Centar u Dalmarea, te na Petrol i Crodux benzinskim postajama.

19. rujan 2024 19:11