StoryEditorOCM
NogometTREĆELIGAŠKI KANTUN

Veterani svojim spretnim pogocima obilježili županijski derbi u Unešiću

Piše Ivo Mikuličin
20. rujna 2024. - 10:26

Mali županijski derbi odigran je u Unešiću. U četvrtom kolu južne skupine Treće HNL Zagora je na svom travnjaku sa 2:1 nadvisila sportske prijatelje i rivale iz Vodica.

UNEŠIĆ – Stadion Borovište. Gledatelja 250. Sudac: Teo Pavić iz Splita. Strijelci: Gabrić(73.), Skorić(90.) i Španja(94.)

ZAGORA: Lukač, Mihaljević, B.Šupe, Mučić, Zeljković, Balić, Borovičkić, Mrčela, Topić, Skorić, Hrgović, Budić(J.Šupe, Skorić, Hrgović, Danolić)

VODICE: Benat, Spahija, Krpetić, Sarić, Jurić, Prpić, Fuštin, Rončević, Marić, Crljen, Filipović(Gulam, Josipović, T.Španja, Petričević).

Veterani su svojim spretnim pogocima obilježili županijski derbi u Unešiću. Bivši hajdukovac Drago Gabrić usmjerio je svojim pogotkom domaćina k pobjedi, dok je veteran Šibenika Toni Španja kasno probudio nadu Vodičana.

Evo kako je utakmicu vidio Ivan Šolić, stari nogometaš Vodica, koji stiže na tribine Unešića u svim ligaškim utakmicama.

- Treneri Saša Glavaš i Želimir Terkeš su prosto natjerali obje momčadi na jednako tvrdu, živu i dopadljivu igru. Moj dojam je da forma Zagore raste iz kola u kolo – raportirao nam je Šolić.

Poslije 4. kola prvenstva južne skupine Treće HNL u vodstvu je Zadar sa 1o bodova. Zagora je peta sa  8, a Vodice šest sa 7 bodova.

 

20. rujan 2024 11:15