StoryEditorOCM
Nogometlukini prioriteti

Španjolci javljaju da Modrić definitivno ostaje: ‘Oduvijek stavlja obitelj i nogometnu strast ispred novca‘

Piše Marko Crnjak/SN
22. lipnja 2023. - 08:52

Novinar španjolskog AS-a Tomas Roncero u srijedu ujutro posvetio je tekst bliskoj budućnosti Luke Modrića i svim recentnim zbivanjima koja prate našeg kapetana. Spomenuo je odbijenu opciju Saudijske Arabije, opisao kako bi trebala izgledati Modrićeva iduća sezona u Realu i, nama najvažnije, u priču upleo i hrvatsku reprezentaciju - pišu Sportske novosti.

"Želja za naslovom s Hrvatskom držat će Modrića u reprezentaciji do Eura u Njemačkoj. Igrač se nada da će ublažiti poraz od Španjolske u finalu Lige nacija. Luka nikada ne odustaje", stoji u posljednjem odlomku AS-ovog teksta u kojem jasno nalažu da su Real i Hrvatska prioriteti zadarskog veznjaka.

Podsjetimo, Luka Modrić ranije je kazao da je donio odluku o svom angažmanu u reprezentaciji, ali javnosti još nije otkrio radi li se o nastavku ili mirovini. Zlatko Dalić po dolasku iz Nizozemske poručio je da mu je kapetan Vatrenih još uvijek potreban.

image
AFP

Spomenuti AS potvrđuje i da je Modrić odbio 200 milijuna eura iz Saudije, što je već poznata priča, a razlog se krije u tome da "igrač oduvijek stavlja obitelj i svoju nogometnu strast ispred novca". Također, Španjolci potvrđuju da Modrić definitivno ostaje u Realu, što su Sportske novosti pisale prije više od dva mjeseca.

Konkurencija mu je sada nešto veća dolaskom Judea Bellinghama i obnovom ugovora Danija Ceballosa, no Modrić je toga svjestan i "gužva" mu ne predstavlja problem. AS ne otpisuje mogućnost da će Ancelotti igrati s četiri, a ne tri veznjaka kao što je dosad najčešće činio.

28. travanj 2024 18:52