StoryEditorOCM
Nogometvrijedni papirić

Ovo je nezabilježeno: Šibenik pustio u prodaju karte za utakmice koje će biti odigrane u rujnu

Piše K. G.
13. kolovoza 2024. - 15:43

Iz HNK Šibenik obavijestili su kako su zbog povećanog interesa javnosti od danas u prodaju puštene ulaznice za nadolazeće domaće utakmice protiv NK Varaždina i NK Istre 1961.

- Kako bi navijači izbjegli dodatne gužve i osigurali svoje mjesto na vrijeme, ulaznice mogu kupiti već danas putem Adriaticket sustava. Linkovi za kupnju ulaznica dostupni na našoj web stranici, u opisu Instagram profila, te na našoj Facebook stranici.

Također, podsjećamo vas da su u prodaji i sezonske ulaznice koje navijačima osiguravaju mjesto na tribini po povoljnijim cijenama- poručili su iz prvoligaša sa Šubićevca.

Zanimljivo, u prodaju su puštene ulaznice za utakmice koje će biti odigrane tek u rujnu i tako nešto do sada je gotovo nezabilježeno na Šubićevcu.

Jasno je da u Šibeniku žele izbjeći neugodne situacije koje su se dogodile na prošloj utakmici sa Slaven Belupom kada su gledatelji s kupljenim kartama dugo čekali na ulaz na tribine po velikoj vrućini.

Inače, komfor za publiku na Šubićevcu je na dosta niskoj razini. Na tome će vlasnici kluba, koji su fino uredili klupske prostorije, morati poraditi čim prije.

Također, rak rana je i travnjak stadiona na Šubićevcu koji je zasigurno najlošiji u Hrvatskoj.

19. rujan 2024 10:18