StoryEditorOCM
Nogometdobra suradnja

Nakon golgetera iz Dinama, Šibenik i brazilskog veznjaka poslao na kaljenje u dalmatinskog drugoligaša

Piše K. G.
6. rujna 2024. - 15:25

Prvoligaš sa Šubićevca nastavlja slati svoje nogometaše na koje ozbiljno ne računa u ovoj sezoni na posudbe u dalmatinske drugoligaše.

Najprije je Šibenik u Dugopolje koje vodi njihov bivši trener Mirko Labrović poslao 19- godišnjeg napadača Zlatana Koščevića, koji je na Šubićevac stigao iz zagrebačkog Dinama.

Taj talentirani mladi nogometaš lani je briljirao u juniorima Dinama postigavši 20 golova u 29 utakmica i dosta neočekivano je raskinuo ugovor s Modrima i potpisao za Narančaste.

image

 Zlatan Koščević dok je bio u dresu Dinama

Ronald Goršić/Cropix

Nakon Koščevića, Šibenik je i drugog svog nogometaša poslao na posudbu u jednog dalmatinskog drugoligaša.

Naime, Hrvatski nogometni klub Šibenik i Nogometni klub Croatia Zmijavci dogovorili su posudbu Brazilca Kayky Alvesa do kraja sezone, objavili su u petak iz kluba sa Šubićevca

- Mladi brazilski veznjak Kayky Alves (21), igrač HNK Šibenik, odlazi na posudbu u Croatia Zmijavce do kraja sezone. Ova posudba prilika je za Kaykyja da se bolje prilagodi hrvatskom nogometu i stekne dragocjeno iskustvo u domaćem nogometu. Nadamo se da će ovaj period iskoristiti da pokaže sve svoje vještine i potencijal te se vrati u Šibenik kao još bolji igrač- kazali su u HNK Šibenik.

06. rujan 2024 15:28