StoryEditorOCM
Nogometpripreme narančastih

Nadareni napadač zabio za pobjedu u Mađarskoj, Šibenčane brine ozljeda važnog veznjaka

Piše K. G.
20. srpnja 2024. - 21:45

Nogometaši Šibenika pobjedom su okončali mini turneju po Austriji i Mađarskoj. Nakon poraza od Graza (1:3), Naranćasti su u subotu svladali mađarski ZTE Zalaegerszeg (2:1).

Poveli su Šibenčani golom Ivana Božića u 41. minuti. Mađari su izjednačili u nastavku, da bi pobjedonosni gol za momčad trenera Marija Carevića zabio nadareni napadač Lovre Kulušić.

Šibenik je utakmicu počeo u sastavu: Đaković – Gačić, Punčec, Morrison – Brajković, Roca, Bakić, Zuta – Kolega, Laća, Božić. U nastavku su ušli: Mišević, Grbelja, Iyendjock, Kulušić, Delić, Torres i Santini.

Inače, u ovoj utakmici Šibenik je nastupio bez dvojice važnih igrača iz prošle sezone- Josipa Majića i Ikera Poza. Obojica su izvan kadra bili zgob ozljeda.

Kako su izvijestili iz kluba sa Šubićevca kod Majića se radi o lakšoj ozljedi i on će jamačno biti spreman za početak prvoligaške sezone.

Međutim, ouno više zebnje otvara ozljeda španjolskog veznjaka. Kako kažu u klubu on još mora napraviti detaljne preglede i tada će biti poznato više informacija o težini njegove ozljede.

Njegovo eventualno dulje izbivanje s travnjaka bio bi veliki udarac za Carevićevu momčad, posebice ako se zna da je Šibenik trenutačno vrlo deficitaran s veznim igračima.

Generalku uoči prvog kola SHNL-a i gostovanja u Osijeku (4. kolovoza) Šibenik će odigrati protiv GOŠK-a iz Gabele u petak 26. srpnja na Šubićevcu u 18 sati.

Bit će to prva i jedina pripremna utakmica Narančastih pred svojim gledateljima.

08. rujan 2024 02:33