StoryEditorOCM
Nogometobjavio na instagramu

Marko Livaja se oprašta od reprezentacije: ‘Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu‘

Piše Sport SD
8. listopada 2023. - 18:34

Nogometaš Hajduka Marko Livaja odlazi iz hrvatske reprezentacije. Objavio je to na svom Instagram profilu i objasnio da je prije odluke za javnost javio o svojoj odluci HNS-u i izborniku Zlatku Daliću...

- Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti, napisao je Livaja.

Marko Livaja je odigrao 21 utakmicu za reprezentaciju Hrvatske i postigao je četiri gola, a osvojio je i brončanu medalju lani na Svjetskom prvenstvu Kataru.

28. travanj 2024 23:59