StoryEditorOCM
Nogometsad je i službeno

Gorica potvrdila: Mario Brkljača postaje sportski direktor Šibenika, bit će još promjena na Šubićevcu

Piše K. G.
17. lipnja 2024. - 16:44

Ono o čemu se šuškalo proteklih dana, sada je dobilo i službenu potvrdu- Mario Brkljača bit će novi sportski dirketor NK Šibenika.

O tome se nije oglasio klub sa Šubićevca, ali jeste Gorica u kojoj je Brkljača ulogu sportskog direktora obnašao protekle dvije sezone:

Novi sportski direktor će biti Mario Brkljača, 39-godišnji donedavni sportski direktor Gorice koji će na Šubićevcu zamijeniti Hrvoja Kulušića. Upravo je klub iz Velike Gorice to potvrdio na svojim društvenim mrežama:

– Mario Brkljača više ne obnaša funkciju sportskog direktora HNK Gorica te će svoju karijeru nastaviti u SEH grupaciji na poziciji sportskog direktora SEH Fußballa.

– Želim zahvaliti svim ljudima u klubu na suradnji i profesionalnosti, od radne zajednice, igrača, trenera do predsjednika Črnka. Uživao sam biti dio obitelji HNK Gorica i nadam se da ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Također veliko hvala svim onim navijačima kojih su bili uz nas kada je bilo teško. Sretno i hrabro dalje, rekao je Brkljača prilikom rastanka od Gorice.

Podsjetimo, vlasničke dionice HNK Šibenik početkom 2023. godine preuzela je tvrtka SEH Fußball Beteiligungs GmbH, koja je dio grupacije SEH Sports & Entertainment Holding, na čelu sa Željkom Karajicom, investitorom koji je trenutni vlasnik nogometnih klubova FC Viktoria 1889 Berlin i SK Austria Klagenfurt.

Prema neslužbenim informacijama novi sportski direktor i trener Šibenika Mario Carevića u redovitom su kontaktu u Zagrebu proteklih nekoliko dana gdje češljaju igrački kadar.

Za sada, službeno Šibenik nije objavio niti jednog novog igrača, ali kuloari uvelike bruje kako će Brkljača sa sobom na Šubićevac dovesti i donedavnog kapetana Gorice Filipa Mrzljaka. Riječ je o iskusnom, 31- godišnjem nogonetašu koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

25. lipanj 2024 09:30