StoryEditorOCM
Nogometsizifov posao

Brkljača i Bačelić-Grgić u tišini su odradili dobar ulov, čekaju se novi potezi prvoligaša sa Šubićevca

Piše D. T./SN
23. srpnja 2024. - 10:31

Trener Šibenika Mario Carević vapi za najavljenim novim kontigentom pojačanja, a sve kako bi Narančasti bili čim konkurentniji za predstojeći nastup u SuperSport HNL-u!

Iako su posljednjih dana i tjedana u eteru i po kuloarima kolala različita imena potencijalnih i navodnih pojačanja šibenskog prvoligaša, posljednja dva dolaska (Bakić i Zuta) odrađena su u tišini.

Sportski direktor Mario Brkljača i njegov prvi asistent Stipe Bačelić- Grgić, pouzadno se zna, i dalje u tišini, daleko od medijskih i inih znatiželjnika, kopaju, razgovaraju i traže adekvatna rješenja za popunjavanje mjesta u šibenskom rosteru:

- Nije lako odrađivati prijelazne rokove, ponekad se to čini kao Sizifov posao, ali upornost se isplati- kazao je prije neki dan Stipe Bačelić- Grgi, što u Šibenikovom slučaju (ali i većini drugih HNL klubova) znači zapravo raditi na pojačanjima u ograničenim financijskim okvirima.

No, da se ipak može ako se poklope svi preduvjeti ‘ubosti‘ pravi igrač pokazalo se i u slučaju 31- godišnjeg Leonarda Žute, čiji dolazakna Šubićevac su mnogi pratitelji HNL-a označili kao odličan ulov.

Podsjetimo, osim bivšeg Rijekinog lijevog bočnog iz šampionskih dana, Šibenčani su još ovog ljeta doveli Santinija, Bakića (službeno) te Vasilja i Zdunića (neslužbeno).

08. rujan 2024 02:34