StoryEditorOCM
Nogometkako spasiti sezonu?

Borba za goli život: ovo je Čanadijev plan za ostanak u elitnom društvu hrvatskog nogometa

Piše Šibenski.hr, Sportske novosti
15. svibnja 2023. - 11:23

Nakon 4:0 poraza od Dinama, koji je Šibenik približio Prvoj nogometnoj ligi, pred novinare je stao trener Narančastih Damir Čanadi.

- Htjeli smo igrati na kontru i mislim da smo u prvom poluvremenu napravili problema Dinamu s probijanjem naših linija. Prvi gol je bio prelagan, po meni su tu pogriješili naši igrači. Kasnije se još više aktivirala momčad Igora Bišćana, pokazali su klasu, a mi smo se zatvorili da ne bude više golova u našoj mreži - započeo je.

- Nismo očekivali da ćemo parirati najboljoj momčadi u prvenstvu. Nedostajalo nam je nekoliko naših važnih igrača (Pozo, Đira, Perić), ali rekao sam dečkima da idući vikend zahvaljujući podršci naših navijača idemo po sva tri boda protiv Osijeka u našoj posljednjoj domaćoj utakmici. Moramo gledati kako da spasimo ovu sezonu, imamo naravno i utakmicu Kupa protiv Hajduka, a pratit ćemo i kako će proći Gorica koja također ima težak raspored - zaključio je austrijski strateg na klupi Šibenčana pred kojim je borba za goli život u kojoj dva kola prije kraja prvenstva ima dva boda zaostatka za Goricom.

28. travanj 2024 23:53