StoryEditorOCM
Nogometdva nova potpisa

Bivši hajdukovac pojačao Šibenik, vjernost Narančastima produžio i pouzdani Kolumbijac

Piše Šibenski.hr
13. srpnja 2021. - 17:28

Novi napadač Šibenika postao je Ivan Delić koji je s klubom sa Šubićevca dogovorio suradnju za sljedeće četiri sezone. 22-godišnjak je prošlih šest mjeseci bio igrač Slaven Belupa za kojeg je u 14 nastupa postigao jedan gol, no Farmaceuti nakon završetka sezone nisu aktivirali opciju produženja suradnje zbog čega je Delić postao slobodan igrač.

U pripreme za novu sezonu je tako ušao s Hrvatskom udrugom Nogometni sindikat koja je organizirala kamp za profesionalne igrače bez ugovora. Ubrzo je od strane Narančastih pozvan na probu te je bio strijelac u pripremnom srazu sa Spartakom iz Moskve čime je zadovoljio trenera Marija Rosasa.

Delić je prošao omladinsku školu Hajduka te je za prvu momčad debitirao u listopadu 2017. godine na koncu upisavši 18 nastupa u kojima nije uspio postići prvijenac. Veći doprinos je dao u dresu druge momčad gdje je u 43 nastupa zabio 16 golova. S Poljuda je slan na posudbe u Istru 1961 i Varaždin prije nego što je početkom godine prešao u Slaven Belupo.

Šibenik je osim s Delićem danas potpisao ugovor i s polivalentnim braničem Juanom Camilom Mesom koji je prošlu sezonu na Šubićevcu boravio kao posuđeni igrač Americe de Cali. 23-godišnjak je nakon raskida ugovora s kolumbijskim klubom dogovorio suradnju s Narančastima za sljedeće tri godine, piše Nacional.hr.

HNK šibenik potpis dvojice igrača objavio je i na svojoj Facebook stranici.

24. travanj 2024 20:29