StoryEditorOCM
Mali nogometRasadnik Kup 2021.

U konkurenciji rekordnog broja od 65 momčadi, pobjednici ‘na male branke‘ su Botun Luxury Apartment Top Tim, a prate ih Skandal i FS92

Piše Šibenski.hr
11. kolovoza 2021. - 11:17
Završen je 3. Turnir na male branke Rasadnik Kup 2021. Ove godine sudjelovao je rekordni broj ekipa u seniorskoj konkurenciji (65), a najbolja ekipa je bila Botun Luxury Apartment Top Tim koja je u finalnoj utakmici svladala ekipu Skandala rezultatom 6-1. Treće mjesto osvojila je ekipa FS92 . 
 
U Veteranskoj konkurenciji nastupilo je 13 ekipa, a naslov je obranila ekipa Vibromilfa, koji ostaju i ove godine vladari kaveza u veteranskoj konkurenciji.
U finalnoj utakmici svladali su ekipu Mnk Bilice  rezultatom 3-1. Treće mjesto osvojila je ekipa Frane i veseli prijatelji koji su u utakmici za 3. Mjesto svladali ekipu Kontre rezultatom 6-4.
 
Nagrade su dobili i najbolji pojedinci u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji
Nagradu za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji osvojio je  Luka Fuštin  iz ekipe Botun Luxury Apartment Top Tim. 
Najbolji strijelac sa 12 pogodaka je Krešo Živković.
U Veteranskoj konkurenciji titulu najboljeg igrača turnira odnio je Jere Pešić  iz ekipe Vibromilfa, dok najbolji strijelac turnira takoder dolazi iz pobjedničke ekipe, a to je Darko Damjanić koji je pomeo konkurenciju i postigao nevjerojatnih 14 pogodaka.
 
Seniori :  FS92,  Skandal, Botun Luxury Apartment Top Tim
Najbolji igrač : Luka Fuštin
Najbolji strijelac : Krešo Živković (12 pogodaka )
 
Veterani 
Frane i veseli prijatelji
MNK Bilice Veterani
Vibromilf
 
 Najbolji igrač : Jere Pešić
 Najbolji strijelac : Darko Damjanić ( 14 pogodaka )
 
Zahvale organizatorima turnira:
Slaven Brkić 
 Stipe Menđušić 
 Ante Šubić
Tonko Turica
 
Osim pehara i nagrada koje su dobile pobjedničke ekipe i pojedinci, Malonogometni klub Rasadnik je nagradio ljude bez kojih ovo ne bi bilo moguće, te koji su svojim zalaganjem i entuzijazmom podigli turnir na veću razinu.
 Zahvalnice za izuzetan doprinos razvoju i unapređenju turnira na male branke Rasadnik Kup dobili su: Darijo Šupe,  Zeljko Dragovic, Branko Misura, Vinko Klarić.
Sportska nagrada MNK Rasadnik za sportski uspjeh i doprinos Klubu: Ivan Goreta,  Sportska nagrada MVP za najboljeg igrača u sezoni 2020/21:  Ante Mijat 
 
Sportska nagrada " Peti Igrač " za ekipu koja je imala dodatnog igrača na tribinama zahvaljujući vjernim navijačima 
FS92
26. travanj 2024 00:26