StoryEditorOCM

Funcuti se spremaju za brzi povratak u elitu: Šibenik 1983 doveo iskusne Splićane i crnogorskog reprezentativca

Piše Josip Čaleta CAr
14. rujna 2022. - 15:28
Teo Strunje ostao je na klupi šibenskih malonogometaša i nakon pada u drugu liguNikša Stipaničev/Cropix

Šibenik je nakon jedne prvoligaške sezone ispao u drugu ligu, ali to nije ubilo entuzijazam u klubu. Odmah nakon završetka kvalifikacija postignut je dogovor s trofejnim trenerom Teom Strunjom za ostanak na klupi "narančastih".

Igrački kadar se dosta mijenja, klub su napustili Neno Knežić i prvi strijelac Zvonimir Šućur, a za njima je krenuo i iskusni Anto Palavra, no i rubrika dolasci je vrlo zanimljiva.

Prva lasta koja je sletjela na "narančasti" dio Baldekina je iskusni Duje Bajrušević, o komu ne treba trošiti riječi. Nakon njega, novo ime je i crnogorski reprezentativac Kosta Vuković. Radi se o dvadesettrogodišnjem igraču, dojučerašnjem članu crnogorske Iskre i reprezentativcu Crne Gore.

Ante Ćorluka, nekadašnji igrač Split Tommyja i njemački prvak, također je sletio na "narančasti" dio Baldekina, tako da obećanje o brzom povratku u elitu koje je dalo šibensko čelništvo ima ozbiljne konture.

Za Šibenčane je izuzetno važno da se već u ovoj sezoni vrate među prvoligaše, jer od sezone 2023./2024. kreće jedinstvena druga liga, pa će put do elite biti kudikamo teži.

19. travanj 2024 21:45