StoryEditorOCM
Mali nogometBriljirao vratar Bilić

Crnica u ‘Kutiji šibica‘ nastavila odličan proljetni niz i pokvarila rođendansku feštu Dinamu

Piše šibenski.hr
27. ožujka 2022. - 12:08

Odličan proljetni niz malonogometaši Crnice nastavili su na gostovanju kod Dinama u Zagrebu, gdje su slavili u odlično popunjenoj 'Kutiji šibica' i na taj način pokvarili rođendansku feštu Modrih.

Tako je ekipa iskusnog trenera Mladena Perice došla u poziciju da bude plasirana među četiri sastava koja će imati prednost domaćeg terena u četvrtfinalu play offa. A u većem dijelu jesenskog dijela prvenstva činilo se kako bi se Šibenčani mogli boriti za opstanak.

Međutim, s nekoliko dobro pogođenih pojačanja u zimskom prijelaznom roku Šibenčani su postala ekipa koja cilja na sam vrh.

Da su spremni za velike stvari Crničani su pokazali i u Zagrebu. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, da bi u nastavku za goste pogađali Žilić i Repić. Modri su zaigrali na sve ili ništa i završnici. Stvari je zakomplicirao Čekol golom u 39. minuti, no do poravnjanja Dinamo nije stigao ponajviše zahvaljujući raspoloženom vrataru Crnice Biliću.

Futsal Dinamo- Crnica 1:2 (0:0)

ZAGREB- Dvorana 'Kutija šibica'. Gledatelja 700. Suci: Vedran Babić i Mateo Šimunov. Strijelci: 0:1 Žilić (29.), 0:2 Repić (34.), 1:2 Čekol (39.). Najbolji igrač: Franko Bilić (Crnica).

Futsal Dinamo: Piplica, Tolić, Kanjuh, Konsuo, Čekol, Grbeša, Prgomet, Vučković, Mudronja, Novak, Pavlić.

Crnica: Bilić, Škugor, Domar, Katuša, Subotić, Repić, Rafinha, Žilić, Maleš, Šamija, Perić, Radić, Marčić, Jolić.

28. travanj 2024 05:18