StoryEditorOCM
KošarkaS ‘fenjerom‘ u Zagreb

Šibenka gostuje kod Cibone: ‘Rasterećeni smo i pokušat ćemo sve da ih što duže držimo u egalu. A onda tko zna...‘

Piše Krešimir Gulin
16. studenog 2021. - 16:49

U taboru Narančastih nadali su se kako će im pobjeda kontra Splita biti katapult prema sredini tablice, međutim uslijedio je bolan poraz od Alkara kojim su Sinjani Šibenčanima predali ligaški 'fenjer'.

U takvoj situaciji jamačno nije ugodno ići 'na noge' Ciboni, koja u ovom trenutku igra najbolju košarku u Hrvatskoj:

- Istina, oni odlično igraju u ABA-ligaškom natjecanju i definitvno su najtalentiranija naša momčad. Cibona može složiti petorku u kojoj nitko nije ispod dva metra i koja je fizički jako dominantna, tako da je bespredmetno govoriti tko je favorit u ovom susretu.

Ono što želim od svojih igrača je da što prije zaboravimo nesretan poraz od Alkara i da se odmah okrenemo idućoj utakmici, a to je Cibona. Rasterećeni jesmo i pokušat ćemo sve da što duže držimo protivnika u nekom egalu da bi pokušali možda i do kraja biti u utakmici, a onda tko zna. Međutim, siguran sam da će nas Cibona dočekati maksimalno spremna, poglavito što smo uspjeli pobjediti Split i oni neće sigurno sebi dozvoliti neki kiks- kazao je Damir Milačić, trener Šibenka

Playmaker Adnan Arslanagić priznao je da je  protiv Alkara napravljen kiks na domaćem terenu:

-  Nemamo vremena za plakanje. Isto kao što smo odmah zaboravili pobjedu protiv Splita, tako smo odmah zaboravili i ovaj poraz. Odmah smo krenuli dalje i sada se već spremamo za Cibona je jako kvalitetna ekipa i sigurno da neće biti lako, ali i mi imamo svojih aduta te sigurno nećemo otići sa bijelom zastavom.

Naša ekipa je jako mlada, bit će tu velikih oscilacija, ali smo jako borbeni i željni rada i dokazivanja. Vjerujem da ćemo na kraju sezone svi zajedno biti zadovoljni- istaknuo je organizator igre Šibenke.

Utakmica Cibona- Šibenka igra se u srijedu u 18 sati u Draženovom domu u Zagrebu.

19. travanj 2024 05:07