StoryEditorOCM
Košarkau 19 sati

Cibona stiže na Baldekin, Šibenka traži prvu pobjedu u Ligi za prvaka

Piše Krešimir Gulin
17. travnja 2023. - 08:50

U dvoboju koji je na rasporedu u ponedjeljak u 19 sati u dvorani na Baldekinu, košarkaši Šibenke tražit će prvu pobjedu u Ligi za prvaka, dok je Ciboni cilj zadržati startnu jedinicu uoči play offa.

Tijekom sezone Narančasti su isticali kako su im Vukovi protivnik koji im nikako ne leži. Dosadašnje četiri utakmice u prvenstvu i Kupu to su i pokazale. Svaki put su Cibosi izlazili kao pobjednici i to manje-više uvjerljivo

- Cibone je pretendent za naslov prvaka. Trenutno se dijele karte za prve pozicije u prvenstvu koje nose prednost domaćeg terena u doigravanju. Ona se pokazala kao ključna u zadnjih nekoliko sezona i nema sumnje da će Cibona biti maksimalno motivirana- kaže Damir Milačić, trener Šibenke o svom večerašnjem suparniku.

S druge strane, Narančasti su se konačno kompletirali:

- Što se tiče mojih igrača i moje ekipe ja želim samo da oni vjeruju u sebe onoliko koliko ja vjerujem njima, a to je da mogu dobiti svakog protivnika u bilo kojem trenutku i u bilo kojem sastavu. Imali smo sreće kroz zadnjih deset dana da smo bili kompletni. Moramo sa samopouzdanjem dočekati ovu utakmicu i napraviti sve da bude što duže u neizvjesnosti, a kad je tako onda je sve moguće- zaključio je Milačić.

25. travanj 2024 15:55