StoryEditorOCM
OstaloNedjelja na MDF-u

Izložbe u muzeju i galeriji, film na Gorici, cirkus na Poljani i Paulina P. na ljetnoj. Evo detalja današnjeg programa

Piše Šibenski.hr
23. lipnja 2024. - 11:35

 

Predstava „Ero s onoga svijeta“ u izvedbi Zagrebačkog kazališta lutaka oduševila je publiku već na generalnoj probi večer ranije, a pozitivnih reakcija nije izostalo ni nakon izvedbe u noći svečanog otvorenja. Ta posebna festivalska atmosfera prenosit će se iz dana u dan, iz noći u noć naredna dva tjedna počevši već ove nedjelje otvorenjem likovnih izložbi „Kad se male ruke slože – neka cijeli ovaj svijet...„ što je izložba festivalskih zastavica i zasigurno najveća i najšarenija open – air izložba, zatim „Tri, dva, jedan – strip je spreman“ u Studiju Galerije sv. Krševana (ex Galerija Matija), potom „Odlazak“ autorice festivalskog plakata, akademske grafičarke Celle Anite Celić u Galeriji sv. Krševana i „Zaboravljene stvari“ također akademske grafičarke, u Muzeju grada Šibenika. Izložbe će se moći razgledati za vrijeme trajanja MDF-a.

Osim toga, u festivalskom programu ove nedjelje 23. srpnja, je i show „Ja cirkusant“ u izvedbi Triko cirkus teatra iz Zagreba na šibenskoj Poljani s početkom u 20 sati.

Večeras počinje i filmski program na Gorici, otvara ga „Nikica: Kako je sve počelo“ u 21.15 sati, dok će na ljetnoj pozornici biti izvedena hit predstava „Dnevnik Pauline P.“ s početkom u 21.30 sati u produkciji kazališta Žar ptica.

 

23. lipanj 2024 11:36