StoryEditorOCM
OstaloNajiščekivaniji filmovi

Bogat program šibenske Kuće umjetnosti Arsen: Svi čekaju ‘Tomu‘ Dragana Bjelogrlića i ‘Dinastiju Gucci‘

Piše Joško Dadić/SD
29. studenog 2021. - 11:39

Bogat program donosi svojim posjetiteljima šibenska Kuća umjetnosti "Arsen".

Tako film Dragana Bjelogrlića - "Toma" (čija je projekcija odgođena s kraja studenog) na velikom platnu gledamo u srijedu, 1. prosinca u 20:30 sati. Projekcija je rasprodana, a već kupljene ulaznice vrijede za novi datum.

Osim regionalnog kino-hita, ovog tjedna na rasporedu je i novi naslov američkog redatelja Wesa Andersona, "Francuska depeša". Duhovito-nostalgičnu posvetu instituciji novinskog magazina koja je zamišljena kao obol osnivaču i prvom uredniku slavnog New Yorkera na programu je u srijedu u 18 sati.

Program se nastavlja u subotu, 4. prosinca u 18 sati projekcijom jednog od najočekivanijih filmova godine, i svakako jednog od najprovokativnijih – "Dinastija Gucci". Glumačku postavu predvode Lady Gaga i Adam Driver, u priči koja obuhvaća tri desetljeća skandalizirane obiteljske priče talijanske modne kuće.

Nakon nje slijedi još jedna biografska priča – "Respect". Drama o jednoj od najvećih pjevačica i pijanistica svih vremena, Arethi Franklin, koju u filmu portretira Jennifer Hudson, prati period od Arethinih samih početaka u Detroitu pa sve do vremena kada postaje super-zvijezda i kraljica soula. U art kinu "Arsen" na rasporedu je u subotu, 4. prosinca u 21 sat.

23. travanj 2024 16:09