StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Ako želite vidjeti kako izgledaju Šibenke u trendu na pravom ste mjestu

22. studenog 2018. - 14:09

Mogu biti mat i lakirane, s uzorkom zmijske kože, svjetlucavim efektima, patentnim zatvaračima, u antilop ili baršunastom izdanju, čipkanim umetcima ili bočnim trakama - tajice i ove zime plijene poglede kao neizostavni dio garderobe pripadnica ljepšeg spola koje vole biti u trendu. Kao što možete vidjeti u našem foto-điru, i u Šibeniku su pronašle svoje poklonice.

Također se pokazalo da ova druga, hladnija faza jeseni prolazi u znaku kože, kako prave, tako i umjetne. Takvi odjevni komadi high-street brandova, bilo da se radi o jaknama, suknjama ili hlačama odlično se kombiniraju s drugim materijalima - dugim pletenim džemperima, klasičnim ili sportskim kaputićima, sakoima ili mantilima. U najkraće, prava ili umjetna koža, glatka ili brušena, svoje mjesto pronalazi u svakom stilu, od sportskog looka do poslovnog, od tenisica do cipela visokih potpetica i čizama.

I ove sezone u trendu je koža u boji, a pravila za kombiniranje nema, printevi, različite nijanse iste boje, različite vrste kože, sve je dozvoljeno i sve se stvarno nosi. Inspiraciju pronađite u našoj foto-galeriji.

23. travanj 2024 08:40