StoryEditor
Moj apartmantende.hr

Zaštitite se od sunca sa stilom

Piše PSD.
19. lipnja 2020. - 13:40

Tende su najpraktičnije rješenje za zaštitu od sunca i stvaranje ugodnog hlada na terasi, balkonu ili vanjskim površinama. Izbor prave tende za dom, apartman ili ugostiteljski objekt uljepšava vizuru objekta, stvara ugodan ambijent za boravak na otvorenom prostoru i bitno produljuje njihovo trajanje. Posebno je važan u Dalmaciji zbog duge sezone korištenja, iznimno jakog sunca i jakih udara bure i juga.

Tende su definitivno proizvod za koju vrijedi izreka: Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Jeftine tende koje se mogu kupiti u trgovačkim centrima namijenjene su jednogodišnjoj, eventualno dvogodišnjoj uporabi, dok kvalitetne tende imaju mnogo dulji vijek trajanja.

Na kvalitetnoj tendi platno će trebati zamijeniti tek nakon pet godina, a aluminijska konstrukcija će ostati nepromijenjena, bez oštećenja uzrokovanih korozijom, znatno duže. Jedini problemi koji mogu nastati na konstrukciji su oni uzrokovani jakim vjetrom koji, ako je tenda otvorena, može oštetiti pomične dijelove tende.

Poduzeće Tende Sjena proizvodi i postavlja visokokvalitetne sustave za zaštitu od sunca, od jednostavnih tendi, pokretnih pergola, atika i konzola do samostojećih tendi. Pergola i atika, posebni su modeli koji bočnim zatvaranjem, balkonima i terasama daju nove mogućnosti, dok prozirni PVC ili staklo osigurava dovoljnu količinu svjetla.

Tende izrađuje od različitih vrsta i dezena tkanina. Platna su impregnirana i nepropusna, imaju UV zaštitu, a njihovu kvalitetu jamče ISO standardi. Poduzeće Tende Sjena je specifično po tome što tende proizvodi isključivo po narudžbi, za poznatog kupca, po točnim mjerama i željenom izgledu objekta te su jedini od poduzeća u segmentu zaštite od sunca koji posjeduju Superbrands.

Samostalno ili u suradnji s kooperantima, poduzeće Tende Sjena pokriva cijelu Hrvatsku, od Zagreba do Dubrovnika, a prepoznato je i na europskom tržištu. Višegodišnje iskustvo, stručno i ljubazno osoblje, mnoštvo zadovoljnih kupaca te poznati partneri iz zemlje i inozemstva, osiguravaju kupcima funkcionalna, estetska i dugotrajna rješenja zaštite od sunca.

www.tende.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 00:03