StoryEditor
Moj apartmanTOTAL TV

Najbolja zabava za vaše goste uz Total(no) TV rješenje

19. lipnja 2020. - 11:55

Imate li u svom apartmanu četiri programa ili ipak malo više?

Ovo je pitanje koje si morate postaviti prije ljeta i donijeti pametnu odluku na vrijeme.

Svjedoci smo kako Hrvatska svih ovih godina zahvaljujući turizmu bilježi kontinuirani rast što znači da stranci vole naše more i sunce, ali opet nije rijetkost da se pronađu tu i tamo negativni komentari poput „nisam mogao gledati TV“, „loši programi na TV-u“, loša slika... Pitamo se imate li baš sve kako bi ih zadržali i osim mora i sunca ponudili ipak nešto više?

U današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju. Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju.

Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 150 satelitskih programa,od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digitalni sustav omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja.

Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini. Pomnom odabiru programskog asortimana kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

Jeste li spremni?


APARTMAN TOTAL TV usluga kompatibilna je sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!

Omogućite vašim gostima osjećaj kao kod kuće jer nudimo vam pametna rješenja po najboljim cijenama!

Neka zabava počne pozivom na broj 0800 6611

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 22:10