StoryEditor
Moj apartmanopremanje interijera

Moderna, funkcionalna i kreativna rješenja: vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt

Piše Promo
27. svibnja 2020. - 23:36

Prima je obiteljska tvrtka osnovana prije 25 godina u Bjelovaru, a uspješno poslovanje i konstantan rast svjedoče o predanosti i jasnoj viziji budućnosti. Danas Prima grupa ima više od 2000 zaposlenih, vlastitu proizvodnju u 8 tvornica i maloprodajnu mrežu od čak 58 salona diljem Hrvatske.

U posebnom izdanju kataloga Prima interijeri, najveći hrvatski proizvođač namještaja predstavlja asortiman za opremanje cijelog doma. Uz novitete iz kolekcija za 2020. godinu, katalog daje uvid u prepoznatljive linije obogaćene novim dekorima i materijalima te u rješenja za opremanje stilski usklađenim namještajem.

Novi katalog Prima interijeri pogledajte na: https://www.prima-namjestaj.hr/prima-interijeri-2020

Cjelokupno opremanje

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Primini stručni prodajni savjetnici oblikuju interijere koji su prilagođeni individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga kreiranja cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve zahtjeve pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana dostupna je u svim Prima salonima.

Usluga opremanja u cijelosti je prilagođena pronalasku idealnog rješenja za svaki interijer, a započinje izmjerom prostora i predlaganjem idejnog rješenja. Tijekom pripreme projekta cjelokupnog opremanja – izmjera, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja besplatni su.

Modularan namještaj

Primin dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Nove kolekcije usklađuju se s trendovima na tržištu i zahtjevima kupaca, a posebna pažnja posvećuje se osmišljavanju modularnog namještaja. Modularnost se primjenjuje na programe tapeciranog namještaja, na linije regala, kuhinja, blagovaonica, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe dječjih i spavaćih soba.

Ovakav pristup omogućava bogatu ponudu stilski usklađenog namještaja kojim se mogu opremiti sve prostorije doma u istim bojama, dekorima i materijalima. Svaki program sastoji se od brojnih elemenata koji se mogu prilagoditi svim specifičnostima interijera radi što efikasnijeg iskorištavanja prostora.

Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u Prima salonima ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 01:24