StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSHRVANA JE

Suzana Mančić doživjela novi veliki gubitak, nakon tete, preminula joj sestra: Ne postoji šminka za tugu u očima...

Piše Mozaik SD
12. ožujka 2023. - 20:07

Regionalni mediji prenose vijesti o velikoj tuzi i gubitku koji su snašli Suzanu Mančić, zauvijek proslavljenu kao "loto djevojku" bivše države, kojoj je preminula sestra Dušica, a tužnu vijest podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- Show must go on... Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo se...

Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Jučer sam snimila tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvijek. Moja sestra Dušica. Amin - napisala je Suzana. 

Na Instagramu je objavila i fotografiju Dušice Radulović, često je isticala koliko je od nje uvijek dobivala iznimnu podršku. Prema pisanju srpskih medija, Dušica je preminula iznenada.

Inače, ovo nije jedini potresan događaj u obitelji Suzane Mančić ove godine. Sredinom siječnja preminula je njena teta Nadežda, s kojom je njegovala posebni odnos, i o čijem je gubitku, također, pričala s velikom tugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 05:41