StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMORAT ĆE S POLICIJOM

Nikolina Pišek dobila spor protiv svekra, uslijedila nova drama: Djeda Miša nam ne da da uđemo u naš stan! Pokazala sve

Piše MOZAIK SD
14. svibnja 2024. - 12:13
Nikolina Pišek na zagrebačkoj špici prije par mjeseci (desno) i stan u Beogradu u koji joj svekar ne da pristup, premda ga je sudski izborilaInstagram, Cropix

Nikolina Pišek nedavno je objavila da je odlukom suda dobila pravo ući u stan u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a zbog kojeg se nakon suprugove smrti tužila sa svekrom Mišom Grofom.

"Očekivano, ali nadali smo se suprotnom! Djed Miša ne pušta unutra!" - otkrila je zagrebačka voditeljica uz fotografiju sa lica mjesta.

image
Instagram

Nikolina je pojasnila kako je "očekuje put u Beograd zbog dragih neprijatelja".

image

Nikolina Pišek u društvu Borisa Banovića na rođendanskom partyju RTL Televizije

Josip Bandić/Cropix

"Nakon dvije godine, sudskim putem izborila sam pravo da uđem u stan u kojemu smo Una i ja živjeli deset godina! Vjerojatno je prazan, ali vidjet ćemo. Sve ću podijeliti s vama, uključujući i fotografije kako je stan izgledao prije dvije godine. Veselim se susretu sa svim mojim dragim neprijateljima, djedom Mišom i lanommateom alias Lanom Janković! Pusa i držite nam fige dragi ljudi" - poručila je voditeljica preko društvenih mreža.

Voditeljica je objavila i prepisku s osobom koja je bila na licu mjesta.

"Sve je zaključano, nitko neće da otvori, drugi put ćemo morati s policijom" - stoji u poruci koju je primila i objavila Nikolina, a na koju je pošiljatelju odgovorila:

"Izvanredno. Mislim, ne, ali Bog me spasio".

image
Instagram

U privatnom životu Nikoline Pišek ovih dana se događa još jedna velika i važna promjena. S kćerkicom Unom useljava u luksuznu vilu u podnožju Medvednice. Kad je počela snivati o životu u njoj, sanjala je da će je opremiti i u njoj početi živjeti zajedno s tada živim suprugom Vidojem i njihovom kćeri Unom Sofijom, no snove je prekinula njegova iznenadna smrt prije dvije godine.

Na društvenim je mrežama otkrivala kako napreduje uređenje, a nedavno je otkrila i kako izgleda stan u kojemu je u međuvremenu živjela.

"Bye bye ružnjikavi stanu! Jep, poslužio si svrsi, ne mogu reći da nam je bilo lijepo, ali bila su ružna vremena", napisala je uz snimke.

image

Nikolina je na Instagramu pokazala kuhinju u stanu u Zagrebu, u kojemu je živjela od suprugove smrti s kćerkicom Unom Sofijom. Sad sele u novu kuću, štoviše vilu

Instagram
image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 13:24