StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBLOOM SLAVI

Maja Šuput: Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću

Piše D.J./JL
17. ožujka 2023. - 10:24

Vrijeme je za veliko slavlje u obitelji Šuput-Tatarinov! Maleni Bloom, sin pjevačice Maje i njezina supruga Nenada, slavi svoj veliki drugi rođendan, a ponosna mama pohvalila se videom proslave na svom Instagram profilu.

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...", napisala je Maja u opisu videa na kojemu Bloom uživa u kolačima, rođendanskoj svjećici i jagodama s čokoladom, piše Jutarnji list.

"Sretan rođendan, najdraži moj dječače... Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i najiskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet... Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju... Želim ti da narasteš veeeeliki i da ostaneš uvijek tako dobar kao i do sada, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica... volim te puuunooo BABY BLOOM", poručio je u komentarima Majin prijatelj, stilist Marko Grubnić, a zaredale su se i brojne druge čestitke u komentarima.

"Najvećem svjetskom putniku, influenceru i legendi u Hrvata, sretan rođendan", "Sretan rođendan ljepotanu", "Sretan drugi rođendan malom frajeru" - glasili su neki od komentara, a Majina objava je u manje od pola sata prikupila više od 2000 lajkova. 

image

Maja Šuput

Screenshot Instagram
image

Maja Šuput

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 00:30