StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNESREĆA I NEUSPJEH

‘Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka‘: brojni reagirali na intrigantan status Vlatke Pokos, evo što im je priznala

Piše Scena SD
14. ožujka 2023. - 18:02

Vlatka Pokos je na Instagramu objavila video u kojemu je u glazbenoj podlozi njena pjesma"Ja ne tražim ništa, a dala bih sve..", svoj hit iz 1995. godine i poželjela s pratiteljima podijeliti stav da je pogrešno procijenila, prekinuvši glazbeničku karijeru zbog pogrešnog muškarca.

Pa je bivša voditeljica i pjevačica, koja je posebno aktivna na društvenim mrežama, gdje vrlo često komentira štošta, napisala sljedeće:

"Ovu pjesmu snimila sam 1995. godine na pragu moje vrlo uspješne karijere. Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu; točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu.

Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne “kompromise” koji su, malo po malo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu.

Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima. Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predajen. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče.

Moj karijerni neuspjeh, dakako, ima veze s primitivizmom hrvatskog društva i iracionalnom mržnjom koju ispoljava prema meni već dugi niz godina. Zato ja svoju sreću tražim pod nekim drugim suncem.

Nikada se neću odreći moje glazbe i mog talenta, i zahvaljem svim onim ljudima koji me sve ove godine vole i podržavaju" - poručila je Pokos.

Brojni su Vlatkini poklonici reagirali na ovaj njezin status.

"Vlatka, pjesma je super?. Nastavi pjevati dalje, jer je zaista šteta ne koristiti talent kojeg si dobila na dar….??" - napisao joj je jedan od njih, a Vlatka mu je odgovorila:

"Hvala, ali čovjek bi trebao i živjeti od svoga posla; osobito u zrelim godinama".

"Bolje biti sam nego u pogrešnoj vezi. Život je jedan.??" - napisala joj je pratiteljica, a Pokos joj je uzvratila:

"Život, a posebice ljubavni odnosi, nisu crno bijeli. Kad bi stvari bile baš tako jednostavne, svi bi bili puno sretniji. Da ne govorim o tome da uopće nije lako biti sam i boriti se kroz život sam. To je najteže".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 06:24