StoryEditorOCM

Koji bi gušt bio biti tamo! Hollywoodska zvijezda oduševila ekipa kad se pojavila u pubu i uzela mikrofon, poslušajte

Piše Scena SD
20. ožujka 2023. - 12:38

Ukoliko ste sentimentom skloni irskoj glazbi, a hollywoodaski glumac Orlando Bloom vam je baš cool, zacijelo ćete poželjeti da ste mogli biti ondje.

Partner pjevačice Katy Perry i junak filmova "Gospodar prstenova", "Pirati s Kariba", "Troja" došao je, naime, u rodni  Kent u Engleskoj na sprovod očeva prijatelja Craiga McEvoya, koji mu je, kako je Orlando sam rekao, bio poput drugog oca.

Navečer je svratio na koju pintu piva u pub u kojemu se slavio St.Patrick‘s Day i atmosfera ga je ponijela.

Pa se hollywoodski glumac pridružio bendu koji je izvodio tradicionalnu irsku glazbu i zapjevao, kažu upućeni, jednu od vokalno najzahtjevnijih irskih pjesama, "She Moved Through the Fair".

Kako je to zvučalo, pogledajte u snimci koju je na Twitteru podijelio radijski voditelj Christ Stark, koji je napisao: "Ovo ne govori pivo iz mene, ali Orlando Bloom je upravo počeo pjevati pjesmu u pubu u kojem se nalazim...".

Da vas zadržimo u istom ugođaju, poslušajte kako istu pjesmu izvodi maestralna Sinead O‘Connor.

Nakon sedam godina koliko su zajedno, Orlando Bloom kaže da još uvijek ima mnogo iznenađenja kada je u pitanju njegova veza s Katy Perry.

Orlando Bloom se, inače, nedavno pojavio na naslovnici časopisa Flaunt, u kojemu je u velikom intervjuu govorio i o svojoj životnoj partnerici Perry.

"Mi smo u dva vrlo različita pola", priznao je Bloom. “Njen pol nije onaj koji ja nužno razumijem, a mislim da moj pol nije također onaj koji ona nužno razumije. Ponekad su stvari stvarno, stvarno, stvarno, izazovne. Neću lagati...”

Zvijezda "Gospodara prstenova" je nastavila:

“Definitivno se borimo sa svojim emocijama, ali mislim da smo oboje svjesni koliko smo blagoslovljeni što smo jedinstveno povezani i, da, definitivno nikad nije dosadno.”

image

Katy Perry i Orlando Bloom 

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Tijekom pojavljivanja u podcastu Chelsea Handler prošle godine, Katy je otkrila da je veza s Bloomom bio jedini razlog zbog kojeg je uopće ikad razmišljala o tome da postane majka.

“On uđe u prostoriju i ima taj ‘joie de vivre‘ i neki ljudi zanju pitati: ‘Na čemu je ovaj tip?’. On jednostavno ima sretnu, pozitivnu vibru, a ja sam na neki način malo sklona depresiji, pa je sjajno za mene biti u njegovoj blizini...

Nisam bila baš neki majčinski tip, mislim da to vjerojatno proizlazi iz nekih stvari iz mog djetinjstva. No, nakon što sam se iz prve ruke uvjerila kakav je Orlando izvanredan otac svom sinu Flynnu, kojeg dijeli s bivšom suprugom Mirandom Kerr, počela sam se predomišljati oko zajedničke izgradnje obitelji.

To je definitivno utjecalo na mene" - ispričala je Katy Perry.

image

The Lord of the Rings

/Photo12 Via Afp
image

The Lord of the Ringsvia AFP)

New Line Cinema/Wingnut Films/Collection Christophel Via Afp
image

Orlando Bloom 

Kevin Winter/Getty Images Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:11