StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRAVA RADNIKA

I kći princa Alberta od Monaka štrajka u Hollywoodu: ‘Hvala našim neustrašivim vođama sindikata‘

Piše SCENA SD
19. srpnja 2023. - 09:41

Štrajk glumaca i scenarista u Hollywoodu započeo je u petak, 14. srpnja, pokrenuo ga je sindikat SAG-AFTRA. Sada se saznalo da u štrajku učestvuje i kći princa Alberta od Monaka, Jazmin Grace Grimaldi (31). Mlada žena, i sama glumica i pjevačica, demonstrirala je na ulici sa svojim dečkom, glazbenikom Ianom Mellencampom.

"Stojimo zajedno u jedinstvu bez presedana! Hvala našim neustrašivim vođama sindikata i SAG-AFTRA-e i zajednici kreativnih kolega koji se zalažu za borbu za stvarne i nužne promjene. Ponosna sam što sam dio ove nevjerojatne zajednice", napisala je Jazmin na svojim društvenim mrežama, opisavši video u kojem je sastavila izvatke iz prvog dana prosvjeda. 

Jazmin je izvanbračna kći Alberta od Monaka.  Odrasla je u Kaliforniji. Svoju životnu priču s javnosti je podijelila 2015. godine, a uprkos slavnim precima, uspjela je ostvariti normalan život van svjetala reflektora. Naime, nakon dugog sudskog procesa, njen otac Albert je priznao očinstvo i odlučio se upoznati s Jazmine, što je njoj kao 11-godišnjakinji promijenilo život. Iako nema kraljevskih prava, Jazmin je finansijski osigurana do kraja života. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 13:48