StoryEditorOCM
Zvijezde onlinedrvljem i kamenjem

Emily Ratajkowski objavila nove fotografije, doživjela osudu javnosti; ‘Skandalozno izdanje‘ nije im ‘leglo‘ najbolje

Piše SCENA SD
21. ožujka 2023. - 20:26

Emily Ratajkowski, jedna od najljepših žena na svijetu objavila je nove fotografije na Instagramu na kojima se može vidjeti kako pozira na krevetu, ali njezini pratitelji su odmah uočili da joj je kosa kratka i mnogima se ta promjena nije svidjela.

Odmah je naišla na osudu javnosti, a zasuli su je negativnim komentarima.

"Kada će žene shvatiti da nijednoj ne stoji kratka kosa.

Činjenica je", "Ovo je frizura za bake", "Užas", "Nadam se da je ovo perika", "Izgleda grozno",

"Pričekajte tjedan dana i ona će postati ono/oni", ‘‘Nemoguće, nisi valjda stvarno?‘‘,"Tokyo, jesi li to ti?", "Tko je ovaj tip?", ‘‘Užasna frizura‘‘ samo su neki od komentara ispod objave.

Vjerujemo da nije očekivala baš ovakve reakcije.

Brak s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom raspao joj se prošle godine, no zanimljivo je da vjenčani prsten još uvijek povremeno nosi.

"To je samo formalnost i nema nikakve veze s mojim ljubavnim i bračnim statusom.

Za mene je to sad dio nakita koji ponekad nosim i nema nikakvo drugo emocionalno značenje osim što je možda podsjetnik na sve što sam prošla", izjavila je Emily Ratajkowski u svom podcastu "High Low with EmRata" u kojem je ugostila transrodnu nebinarnu glumicu Tommy Dorfman.

Emily je majka sinčića Sylvestera koji u ožujku slavi drugi rođendan. Ona se pak smatra feministicom i aktivisticom u čijem fokusu su ženska prava i prava manjinskih skupina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 05:16