StoryEditorOCM
TV&Realityu rtl direktu

Mojmira iznenadila gledatelje novim imidžom! Jeste li i vi primijetili ovaj novi detalj na popularnoj voditeljici?

Piše Scena SD
29. svibnja 2023. - 22:49

Jedna od naših najnagrađivanijih TV voditeljica Mojmira Pastorčić gledatelje je osvojila britkim jezikom i time što se nikad ne libi kazati što misli.

Zvijezdi RTL-a nije problem voditi popularni RTL Direkt bez trunke šminke ili pak odjaviti emisiju dok joj zmija gmiže vratom, a sada je gledatelje iznenadila i novim imidžom.

image

Mojmira Pastorčić

Screenshot RTL

Popularna Mojmira prošlog četvrtka pojavila se pred kamerama s naočalama za vid koje je nosila i u emisiji emitiranoj u ponedjeljak.

- Drago mi je da se cijeni ženska s mišljenjem, a ne samo ženska sa strukom. Izbrojala sam koliko sam emisija vodila, to je jako puno posla, svaki dan kako god bio raspoložen, uvijek ideš. Teško je i izazovno, ali to volim raditi jer radimo emisiju koja je drugačija i kakve drugdje nema. Sretna sam što imam pozornicu na kojoj to mogu.

image

Mojmira Pastorčić

RTL

Bilo je svega, govorili su da sam reptil, da imam tikove. Zapravo je najzanimljivije to što si ti uživo i nemaš načina da nekome pokažeš da nešto ne valja. Možeš napraviti tisuću stvari dobre, ali jedna greška i eto, to se pamti - rekla je nedavno Mojmira prilikom dodjele Večernjakove ruže kad joj je uručena nagrada za TV osobu godinu.

Ova je Zagrepčanka na RTL-u već 19 godina. Došla je kad je bila na četvrtoj godini studija novinarstva. Javila se na audiciju i dobila posao kao mladi novinar istraživač. Prije dvije godine odbila je poziv da otiđe na Unu TV koja je u međuvremenu propala.

image

Mojmira Pastorčić

Boris Kovacev/Slobodna Dalmacija

- Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj. Sama uređujem i vodim i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu - rekla je tada Mojmira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:05