StoryEditorOCM
TV&Realitymama šč

Evo tko je sve bio u srpskom žiriju koji je Letu 3 dao 8 bodova! Među njima je i Hrvatima omiljena pjevačica

Piše Scena SD
17. svibnja 2023. - 07:50

Polako se stišavaju reakcije oko nastupa Leta 3 na Eurosongu. Poznato je da su Riječani od publike dobili 112 bodova i bili osmi te kako smo jedine bodove dobili od žirija Portugala (tri) i Srbije (8).

Sada je poznato i tko je to bio u srpskom žiriju. Predsjednica je bila prošlogodišnja srpska predstavnica, miljenica hrvatske publike Ana Đurić Konstrakta, a društvo su joj činili glazbenik Zoran Živanović – Žika, violončelist Dragan Đorđević Suzuki, pjevačica Sara Jo i filmska kritičarka Sandra Perović.

Podsjetimo, voditeljica RTS-a Dragana Kosjerina prezentirala je glasove članova srpskog žirija koji su 12 bodova dali Sloveniji i bendu Joker Out.

Srbija je Izraelu dala 10 bodova, Hrvatskoj 8, Finskoj 7, Austriji 6, Švedskoj 5, Francuskoj 4, Španjolskoj 3, Italiji 2 i Češkoj 1.

Nakon što je stručni eurovizijski žiri pobjednici Loreen dodijelio visokih 340 bodova pokrenuta je peticija za ukidanje žirija, a na društvenim mrežama ju je podijelila i sama Konstrakta koja je u finalu Eurosonga prošle godine prema žiriju bila 11., ali ju je publika stavila na četvrto mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:38