StoryEditorOCM
TV&Realityaneli ahmić

Brat Dalmatinke iz Zadruge o kojoj svi pričaju bivši je MMA borac kriminalne prošlosti! Za njim je izdana i potjernica

Piše Scena SD
5. rujna 2023. - 21:10

Aneli Ahmić iz Dubrovnika koja je u subotu ušla u srpski reality show Zadruga na TV Pink podigla je prašinu svojim ulaskom i priznanjem kako ju je suprug i otac njenog djeteta ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

- Prevario me poslije tri godine braka. Riječ je o Staniji Dobrojević. To se dogodilo prije mjesec dana. On je mene ostavio, ja sam otišla u u Dubrovnik. Inače sam iz Dubrovnika, otišla sam s kćerkicom na odmor 1.6., on mi je oko 20.6. poslao poruku da dođem po svoje stvari. Živjeli smo u Austriji u iznajmljenoj kući - kazala je Aneli.

Dalmatinka ušla u Zadrugu, rekla da je suprug vara i odmah se dala u ‘akciju‘. Pogledajte kako je nekad izgledala...

Inače njezin brat je Ajlin Ahmić, bivši MMA borac iz Dubrovnika, koji je poznat po svojoj kriminalističkoj prošlosti. U Hrvatskoj je svojedobno za njim bila izdata potjernica i zabranjen mu je ulazak u državu.

image

Ajlin Ahmić

Mario Todoric/Cropix

Ahmić se sredinom travnja 2013. godine našao u središtu skandala povezanog s trgovinom droge na području regije, a sve to u sklopu akcije Šetač. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji Piramida i to zbog iznude.

U srpnju prošle godine zajedno s još dvije osobe uhićen je u Sarajevu i osumnjičen za više krivičnih djela, među kojima je podmetanje eksploziva, kao i prometa droge i oružja.

Ovog siječnja je pušten iz zatvora u kojem je proveo šest mjeseci, a morao je biti pušten, jer optužnica još nije podignuta.

image

Ajlin Ahmić

Mario Todoric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 11:23