StoryEditorOCM
TV&RealityMASKED SINGER

Antoniju Blaće ganuo Medin nastup: detektivi posumnjali da se iza maske krije voditeljičin suprug Hrvoje

Piše SCENA SD
13. ožujka 2023. - 16:18

Prva epizoda televizijskog showa ‘Masked Singer‘ je iza nas, a jedan od trenutaka koji će svi pamtiti svakako je pjesma ‘Tonka‘ Daleke obale, koju je izveo Medo dok su se u na ekranu vrtjele snimke voditeljice, a sada panelistice i detektivke u showu - Antonije Blaće.

Kao što je i bilo očekivano, veseli Medo pokorio je pozornicu ‘Masked Singera‘ svojim upečatljivim nastupom, ali i stylingom - u svojoj retro trenirci i s ogromnim zlatnim lancem oko vrata itekako je ostao upamćen. Prva pjesma Mladena Grdovića ‘Evo mene moji ljudi‘ raspjevala je publiku, a kad je zapjevao ‘Tonku‘, uspješnicu grupe Daleka obala, Antoniju Blace ganuo je do suza.

image
RTL Press

I dok je tijekom emisije Antonija bila gotovo sigurna da se ispod maske krije Zoran Šprajc te je komentirala kako je omamljena od emocija nakon zagrljaja s Medom, ostali detektivi posumnjali su da bi mogla biti riječ i o njezinu suprugu, vaterpolistu Hrvoju Brlečiću dok je Nives Celzijus tvrdila da je Medo poznati chef Tom Gretić. No nisu samo detektivi pomislili na Hrvoja, i voditeljica Marijana Batinić, koja je prošlu sezonu utjelovila Licitarsko srce, posumnjala je riječ da je o njemu, što je morala provjeriti.

Naime, Marijana se javila Antonijinu suprugu i pitala ga je li ljubomoran, što se, naravno, odnosilo na trenutak koji je obilježio večer - Antonija je sišla na pozornicu i Medo i ona su se zagrlili! "Šprajc je 100 posto", rekao je Brlečić, a Marijana nastavila: "Ma, glavom i bradom, čula sam ga kako pjeva, a sad pjeva tvojoj ženi na uho.

" No iako smatra da se ispod maske nalazi jedno od najpopularnijih televizijskih lica u Hrvatskoj, Marijana je zaključila: "Brlečić, ako si ipak ti Medo, a pišeš mi iza pozornice i glumiš Šprajca - nikad ti to neću oprostiti. Nikad!"

image

Nives Celzijus, Antonija Blaže i Saša Lozar

RTL Press

A što danas, kad su malo slegnuli dojmovi, kaže Antonija? "Nisam još sto posto sigurna da je Medo Zoran Šprajc, ali neki šarmer mora biti jer se ovome nisam nadala. Predivno iznenađenje! A čim će nas oduševiti u sljedećim epizodama - još ne znamo, ali znam da si je visoko postavio letvicu. Medo, sam si sebi kriv, ali možeš ti to!"

Je li Medo Zoran Šprajc, Hrvoje Brlečić ili netko potpuno drugi te čime dalje planira osvajati i paneliste i publiku - ne propustite pogledati u novim nastavcima megaspektakla ‘Masked Singer‘ subotom od 20.15 sati na RTL-u uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 08:07