StoryEditorOCM
Šuška seSVI SU ZNATIŽELJNI

Severina je sinoć u Zagrebu grlila arhitekta?! Procurilo jedno ime, a ona fotografiju maloprije objavila s drugim

Piše Scena SD
9. ožujka 2023. - 15:04

Regionalni mediji su se raspisali o misterioznom muškarcu s kojim se na koncertu Ane Nikolić u Zagrebu grlila i plesala Severina.

Vijest i fotografije plasirao je srpski Kurir, navodeći kako je splitska pjevačica za svoje društvo izabrala mjesto u mraku na samoj bini, kako bi je što manje ljudi moglo fotografirati.

S njom su viđeni, kako se navodi, menadžer Tomislav Petrović, prijatelj i suradnik Davor Grgin i producent Filip Miletić. Ipak, Severina se najviše družila s mladim muškarcem koji je mnoge podsjetio na njezinog bivšeg partnera Milana Popovića.

Fotografije Severine i pratnje možete pogledati OVDJE.

Sad su se proširile glasine da je riječ o arhitektu iz Beograda Miru Mesihoviću.

image
Instagram/Filip Miletić

Sevin skladatelj Filip Miletić "šerao" je objavu osobe koja se baš tako zove, a ako je istina sve ono što navode mediji, Severina je mlađeg muškarca gledala i zaljubljeno grlila, a zajedno su i zapjevali pjesmu Ane Nikolić, “Mišo moj”. Miro-Mišo? Nije daleko.

No Splićanka je na svom profilu na Instagramu prije sat vremena podijelila fotografiju s drugim muškarcem, nesumnjivo se zabavljajući, kao često puta ranije, kada bi mediji krenuli "čeprkati" tko je to i zašto...

image
Severina Instagram

Za izlazak je atraktivna Severina odjenula jednostavnu i efektnu kombinaciju, svijetle "rebe" s rupama, crni topić i štikle.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2023 03:29