StoryEditorOCM
Šuška seZNA ŠTO RADI

Osveta se nastavlja: Shakira uskoro još jednu pjesmu posvećenu Piqueu, za objavu je odabrala vrlo značajan dan

Piše SCENA SD
1. veljače 2023. - 07:30

Sve su glasnija šuškanja da se Shakira priprema za nekoliko dana objaviti još jednu pjesmu koja će obilovati kritikama na račun njezina bivšeg partnera, nogometaša Gerarda Piquea, piše Jutarnji list.

Nakon hita ‘Bzrp Music Sessions 53‘ koji je doslovno eksplodirao, očekuje se da će kolumbijska pop zvijezda ponovno ‘žariti i paliti‘ novom pjesmom, a za objavu je navodno odabrala vrlo poseban datum.

Nova bi pjesma, koja će nastati u suradnji s Karol G, svjetlo dana trebala ugledati 2. veljače - na dan kada ona i Pique slave rođendane.

image
Bryan R. Smith/Afp

Shakira i Karol G naporno su radile na novoj pjesmi, a snimile su i video spot u samo dva dana, prenosi Marca. Karol G također joj je bila podrška tijekom razlaza s nogometašem, a nedavno se na jednoj NBA utakmici pojavila u majici s natpisom ‘Prevelika za tebe‘ (‘too big for you‘), što je bila očita referenca na Shakirinu pjesmu, odnosno stih koji se odnosi na Piqueovu vezu s Clarom Chiom Marti, s kojom je i prevario poznatu Kolumbijku (‘I‘m too big for you, that‘s why you‘re with someone just like you‘), piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 07:38