StoryEditorOCM
Showbiz"Ljubav pobjeđuje!"

U showu smo ga prvi put imali priliku gledati 2011., a sada je pobjednik ovogodišnjeg Supertalenta. Kući ide s 200 tisuća kuna: "Želim zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio!"

Piše MOZAIK SD
19. prosinca 2022. - 08:42

Magic Leon pobjednik je ovogodišnje, devete po redu sezone showa Supertalent u kojem je osvojio apsolutno sve, a kući odlazi bogatiji s vrijednom nagradom od 200 tisuća kuna, a emocije koje su ga zbog nove laskave titule ponijele, nije krio, piše Dnevnik.hr.

"Želim se zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio da možemo biti ovdje, da svjedočimo našu ljubav i ljubav prema poslu", izjavio je Leon nakon proglašenja te posebno zahvalio Igoru Mešinu i Frani Ridjanu koji su mu dodijelili zlatni gumb na audiciji, prijateljima i obitelji. 

image
Nova TV

"Spremam jedno iznenađenje, očekujte neočekivano", kazao je Leon prije nastupa, a obećano je i ispunio.

U finalu smo, kako je najavio, gledali rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. Točku je započeo plesom sa svojom bijelkom koja je lebdjela.

image
Nova TV

"Ljubav pobjeđuje!" poručili su nakon nastupa.

"Svaka ti čast! Mislim da imaš strašnu partnericu koja pristaje na ove vratolomije. Zaista, od prvog nastupa dosad si donio nešto novo, uvjerio nas da je tvoj talent prezanimljiv", komentirao je Fabijan.

image
Nova TV

Leon je u Supertalentu povratnik, a u showu smo ga prvi put imali priliku gledati 2011. godine.

Uz Leona, najviše glasova publike osvojio je Flik Šenkovec te plesni duo Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, piše Dnevnik.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 10:19