StoryEditorOCM
ShowbizPRAVNI POSLOVI

Tjedan dana nakon što je Priscilla Presley (78) plesala na Bečkom opernom balu mora se nositi s tužbom

Piše SCENA SD
15. veljače 2024. - 12:40

Prošloga tjedna na 66. izdanje Bečkog opernog bala (Wiener Opernball) Priscilla Presley (78) stigla je u pratnji austrijskog milijardera Richarda Lugnera s kojim je tijekom večeri i zaplesala, a sada se mora nositi s tužbom.

Američki portal TMZ donosi dostupne sudske dokumente i piše kako je Priscillina bivša poslovna partnerica Brigitte Kruse podnijela tužbu. Priscilla i Briggite osnovali su 2022. zajedničko društvo "Priscilla Presley Partners" (PPP). Briggite tvrdi da je željela pomoći Priscilli da se izvuče iz financijskih poteškoća u to vrijeme. Navodno je ona imala dugove od 700.000 američkih dolara (oko 652.000 eura) poreznoj upravi u to vrijeme.

image

Priscilla Presley

Roland Schlager/Afp

Htjela je spasiti Priscillu od "financijske propasti i javnog poniženja". Osim toga, pobrinula se i za marketing filma Sofije Coppole "Priscilla". Međutim, u kolovozu prošle godine prekinut je kontakt između dviju žena i Brigitte Kruse sada optužuje Priscillu Presley za kršenje ugovora.

Priscilla Presley, naravno, vidi stvari drugačije. Podnijela je zahtjev za odbacivanje tužbe i pokušala izaći iz ugovora nakon što je saznala "da Kruse i njezin partner pokušavaju zloupotrijebiti imovinu gospođe Presley i također su sudjelovali u drugim povredama dužnosti".

Priscillin odvjetnik Marty Singer izjavio je za TMZ: "Moja klijentica je podnijela značajne zahtjeve protiv PPP-a i njegovih direktora Brigitte Kruse i Kevina Fialka zbog pronevjere stotina tisuća dolara mnogo prije nego što je podignuta ova slabašna tužba. Pretpostavljamo da će moja klijentica biti oslobođena i da će biti donesena presuda protiv suprotne strane."

image

Priscilla Presley

Roland Schlager/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 21:38