StoryEditorOCM
ShowbizOPET PLIJENI PAŽNJU

Soraja presadila kosu s glave na obrve, zaboravila ih podšišati pa od fanova dobila jezikovu juhu: ‘Izgledaš grozno‘

Piše SCENA SD
30. travnja 2023. - 20:13

Starleta Soraja Vučelić pažnju javnosti zaradila je zahvaljujući svom neobičnom izgledu i još neobičnijem stilu života. Ova je 36-godišnjakinja iz Knina, poznato je, korigirala sve što se na njoj dalo korigirati - a sada je došao red i na njezine obrve, prenosi Avaz.

Veliku pažnju korisnika društvenih mreža privukle su obrve popularne starlete, a otkriveno je i što je s njima učinila.

Ona je dlake s glave, odnosno svoju kosu presadila na svoje obrve. 

- Soraja nije pretjerala s količinom dlaka, nego ih je pustila u dužem obliku i oblikovala ih kako njoj odgovaraju.Trendovi se uvijek mijenjaju, mi smo navikli na kraće obrve - rekao je doktor Shadi Abu Naser, stručnjak za transplantaciju za Telegraf.

Objašnjava i da se za transplantaciju dlaka na obrvama, koriste dlake s glave, odnosno s potiljka. Caka je u tome što se obrve trebaju redovito održavati i šišati, jer će u protivnom rasti u duljini kose. 

- Prije početka zahvata se iscrtava željeni oblik koji pacijent želi. Kada se oblik završi, aplicira se anestezija koja eliminira bol tijekom navedene procedure - zaključio je stručnjak.

Sorajine fotografije dobile su mnoštvo negativnih komentara u kojima su joj korisnici Instagrama poručili da su joj obrve jako neuredne. Soraja se povodom svoje nove korekcije još nije oglasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:42